September 27, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Good and Bad News

September 27, 2016

Dear all, this is a post with some good news and some bad news. The bad piece of news (the bad part) is that last Friday I ended the trip when crossing the channel, back to the continent again!. The good news is about various things. The most significants are that during the trip I have been in many lovely locations, but what has been the best it is that i have meet very nice people during all these weeks, I've got friends from Scotland, England, Wales, Poland and France. Always the best when traveling it's meeting people from around the world, sharing oppinions and unforgetable time.

 

Another great new is that yesterday I've got a call from Salva & Teresa, they are going for a short trip to Croatia in a week, with his VW camper, so I have decided to catch up them in Italy so we can enjoy Croatia together.

 

You can see the very last Scotland's photo collection at www.venturaplans.com

 

Greetings from Chateau Courriere in Bury (Belgium).

 

Jordi Ventura

 

 

 

Hola a tots, aquest és el missatge d'una mala i algunes bones notícies. La dolenta, és que divendres passat vaig acabar el viatge en creuar el canal de nou torna'n al continent. De bones notícies n'hi ha moltes, les més destacades són que durant el viatge he estat en llocs preciosos, però el que ha estat millor és que he pogut conèixer molta gent interessant durant aquestes setmanes, he fet amics d'Escòcia, Anglaterra, Gal·les, Polònia i França. Finalment quan viatges el millor i inoblidable és la gent que coneixes, amb les quals pots compartir opinions, descobreixes noves formes de vida i comparteixes moments inoblidables.

Una altra bona notícia, és que ahir vaig rebre una trucada del Salva i la Teresa, ells han decidit fer un curt viatge a Croàcia amb la Tutusita (VW campervan), així que he decidit trobar-me amb ells a Itàlia d'aquí 10 dies i gaudir Croàcia plegats.

Podeu veure l'ultissima col·lecció de fotos d'Escòcia a
www.venturaplans.com

Salutacions des de Chateau Courrière a Bury (Bèlgica).

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Flickr Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • RSS Social Icon