September 27, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Alredy In Scotland - Arrivats a Escòcia

July 15, 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

After a week visiting the Lake District as well the Hadrian's wall I can say all has been very interesting, the only "disappointments" were the weather and the internet connection. After spending 50 pounds on the EE company almost no connection at all, the funny think is they advertise they have the largest cover area in the country, as well the fast service...

 

Now already for 3 days in Scotland, landscape has changed a lot, and beautiful spots everywhere to shoot.

 

Come back soon.

 

Ha passat ja una setmana, en la qual he visitat conjuntament amb en Salva i la Teresa, el Lake District i el Mur d'Adrià, localitzats al nord d'Anglaterra fen frontera natural amb Escòcia. El clima no ha acompanyat ni tampoc el xip d'internet, tot i que els de "EE", companyia de telèfon que fan la publicitat que arriben a tot-arreu i a gran velocitat, ha resultat que poques vegades hi ha connexió i quan n'hi ha va lentíssim. Això si a preu d'or.

Ara ja a Escòcia el paisatge ha canviat completament, a cada recó i trobes un lloc per fer-hi una foto.

Fins aviat!

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Flickr Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • RSS Social Icon